ICT Ondersteuning

Mocht u hulp nodig hebben met computers, telefoons of andere apparaten in de regio Hoogezand kunt u altijd contact met mij opnemen.

Ik en mijn vriendin zijn sinds een jaar nu wonend in Hoogezand en ik wil graag wat doen voor de mensen die hulp of advies nodig hebben. Ik kan helaas niet alles weten, maar waar ik kan helpen, doe ik dat graag.

In het dagelijks leven ben ik een 26 jarige systeem administrator bij een medisch bedrijf in Noord Nederland. Ik pak alles ook aan als leer ervaring.

Ik doe dit op vrijwillige basis in mijn vrije tijd. Maar dit kan dus ook betekenen dat ik niet altijd klaar kan staan voor u als ik bijvoorbeeld zelf geen tijd heb of u niet kan helpen. We hebben allemaal nog een leven naast werk :).

U vind contact informatie onderaan deze pagina.

HULP OP AFSTAND

Mocht u hulp of afstand willen kunt u ook de volgende applicatie installatie of starten nadat u contact met mij hebt gehad. Dit is niet verplicht ik ben vaak bereid om gewoon even langs te komen bij u.

CONTACT

Ik ben bereikbaar via de onderstaande knop wat mijn mail adres me@perplexity.nl is. Vanaf daar kunnen we altijd kijken naar wat voor u handig is. Mocht u contact met mij opnemen via de mail zet duidelijk neer in het Onderwerp en het Bericht waar je hulp of advies bij nodig hebt.